«Раз.Два.Вигравай»: клієнти Банку Кредит Дніпро за безготівкові розрахунки картками Visa зможуть виграти IPhone 7 або Power Bank

Із травня 2017 року у Банку Кредит Дніпро стартує акція «Раз.Два.Вигравай». Щотижня фінустанова розігруватиме IPhone 7 і портативні зарядні пристрої Power Bank

Щоб стати учасником розіграшів, необхідно зареєструвати свою картку на офіційному сайті банку (спеціальна сторінка для реєстрації з'явиться 1 травня) і, звичайно ж, якомога частіше оплачувати цією карткою покупки в торговельній мережі та Інтернеті. Що більше безготівкових розрахунків – то більше шансів стати власником стильного і корисного гаджета.

«Ми продовжуємо стимулювати зростання безготівкових платежів на ринку, і цього разу разом із нашим партнером – платіжною системою Visa – вирішили потішити клієнтів новою акцією. Впродовж двох місяців щотижня відбуватимуться розіграші популярних смартфонів і Power Bank. При цьому у клієнтів немає необхідності докладати будь-які зусилля, щоб стати переможцем. Головна умова – здійснювати свої повсякденні грошові операції за допомогою платіжної картки, – сказав Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Крім постійно діючих проектів нашого банку, спрямованих на збільшення торгового обороту, ми із задоволенням проводимо і подібні акції, які стимулюють перехід на безготівкові форми оплати. Це важливо не тільки для банку, але й у більш глобальних масштабах – багато в чому саме обсяги ринку безготівкових платежів є показником прозорості національної економіки. Завдяки таким проектам і програмі лояльності багато хто з наших клієнтів вже практично повністю відмовилися від готівки, використовуючи її у вкрай рідкісних випадках».

Зазначимо, акція триватиме до 30 липня 2017 року. Імена переможців щотижня будуть публікуватися на офіційному сайті банку.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи банків з приватним капіталом згідно класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях "Корпоративний партнер" та «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес".