Робоча зустріч з представниками АППУ для обговорення проекту Ліберального податкового кодексу України

НАБУ організовує робочу зустріч з представниками Асоціації платників податків України для обговорення проекту Ліберального податкового кодексу України.

Зустріч відбудеться 25 квітня 2018 року о 11:00 у приміщенні НАБУ за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 72, 3 під’їзд, поверх 3, офіс 96.

У ролі спікерів виступлять:

Президент ВГО АППУ Грігол Катамадзе

Віце-президент ВГО АППУ Олександр Шлапак.

Проект Ліберального податкового кодексу України розроблений фахівцями Всеукраїнського громадського об’єднання «Асоціація платників податків України» (далі – ВГО АППУ) разом з партнерами:

• Асоціацією «Біржові та електронні майданчики» та ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ України» в частини трансфертного ціноутворення;
  • Тетяною Шевцовою - керуючим партнером аудиторської компанії «КАПІТАЛ ПЛЮС» і Олександром Шемяткіним - податковим консультантом, партнером компанії «КМ-ПАРТНЕРИ» в частині податку на виведений капітал;
  • юридичною компанією «Юскутум» в частині податку на доходи фізичних осіб.

Згідно з інформацією ВГО АППУ даний проект покликаний забезпечити гідні умови для становлення та пріоритетного розвитку національного підприємництва та розквіту держави. Основні положення проекту Ліберального податкового кодексу України, базуються на вимогах сьогодення, згідно з якими податкова система України має бути гнучкою і швидко реагувати на зміни в суспільстві й економіці.

Для участі у зустрічі необхідно до кінця дня 23 квітня 2018 року пройти реєстрацію, заповнивши відповідну електронну заявку на сайті НАБУ за посиланням: https://goo.gl/forms/Ggj6ZIvIwC00WTp32

Кількість місць обмежена, тому від одного банку може бути зареєстровано не більше двох осіб.

З будь-якими питаннями щодо засідання, просимо звертатися до Комітету з питань оподаткування та обліку за тел.: (044) 300-10-15, o.kostochkina@nabu.org.ua