Романтика у мережі: подарунки у День святого Валентина від Банку Кредит Дніпро

До Дня усіх закоханих Банк Кредит Дніпро підготував приємні сюрпризи українцям, які зізнаються в коханні своїм другим половинкам, друзям, рідним на сторінці фінустанови в соціальній мережі Facebook

Банк розіграє кілька упаковок бельгійського шоколаду серед учасників, які в коментарях під постом про акцію відзначать людей, яких вони хотіли б привітати, і напишуть їм про свої почуття.

Написати теплі слова своїм дорогим і улюбленим людям можна упродовж усього дня 14 лютого. Три пари переможців банк визначить наступного дня за допомогою сервісу random.org.

Як зазначають банкіри, у це свято було вирішено трохи прикрасити сторінку банку красивими і світлими історіями кохання. І тих, хто готовий ними поділитися, фінустанова потішить невеликими смачними сюрпризами. «Запрошуємо до участі в розіграші на Facebook усіх, хто бажає розповісти про свої почуття до рідної людини і готовий здивувати свою половинку незвичайними і зворушливими зізнаннями», – кажуть у банку.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи I згідно класифікації НБУ (банки, частка активів яких більше 0,5% активів банківської системи).

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2016 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінації "Опора МСБ" фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес".