«RwS bank» оголосив про початок комплексної співпраці з АТ «УКРКАРТ»

«RwS bank» (ПАТ «РВС БАНК») оголосив про початок комплексної співпраці з АТ «УКРКАРТ» в частині емісії і еквайрингу платіжних карт НПС «ПРОСТІР». В результаті підключення «RwS bank» отримав можливість розвивати нові напрямки бізнесу в рамках платіжної системи «ПРОСТІР». Співробітники обох компаній проявили справжній професіоналізм в частині ведення проекту, який дозволив максимально швидко підключити банк до процесингового центру УКРКАРТ.

«Нам вдалося в рекордні терміни почати обслуговувати банку в процесинговому центрі УКРКАРТ. Минуло всього 29 днів від моменту укладення договорів до емісії першої карти НПС «ПРОСТІР» для «RwS bank». Хочу подякувати співробітникам наших організацій за інтегрованість в проект і віру в швидку його реалізацію»- повідомив Олександр Пранов, Голова правління УКРКАРТ.

Голова Правління «RwS bank» Владислав Кравець також відмітив оперативність і професіоналізм всіх залучених фахівців, і додав, що для «RwS bank» запуск карт саме Національної платіжної системи «ПРОСТІР» було принциповою позицією.

«Ринок безготівкових платежів в Україні стабільно зростає. Якщо ще п'ять років тому українці використовували карту тільки один раз на місяць, для зняття заробітної плати, то сьогодні починають активно оплачувати картою щоденні покупки в супермаркетах або торгових центрах. Тому емісія карт НСП «ПРОСТІР» для «RwS bank» спільно з Процесинговим центром «УКРКАРТ» - логічний крок.

Власникам карток системи «ПРОСТІР» зараз доступні майже 14 тис. банкоматів і 160 тис. POS-терміналів на території всієї України.

З випуском карт, ми зможемо досягти нового рівня розвитку сервісів і продуктів для своїх клієнтів» - додав Владислав Кравець.

Довідка:

«RwS bank» спеціалізується на наданні повного спектру банківських послуг корпоративним клієнтам: розрахунково-касове обслуговування, валютні операції, видача банківських гарантій, факторингове обслуговування тощо.

«RwS bank» має довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaA.

Відділення банківської установи знаходяться в Києві, Львові та Вінниці. За результатами 2016 року «RwS bank» отримав умовно-позитивний аудиторський висновок від Компанії «Ernst & Young».

УКРКАРТ більше 20 років розвиває бізнес в сфері банківського процесингу, обслуговування карткових платіжних систем і еквайрингу. Пріоритетними напрямками є підтримка інфраструктури, що забезпечує операції з картками «ПРОСТІР» (кол. НСМЕП), УКРКАРТ, VISA International і MasterCard Worldwide, а також надання послуг по реєстрації даних і адміністрування РРО для ДФС України. На сьогоднішній день компанія володіє такими статусами від НБУ: «Кліринг», «Процесинг», «Інформаційний еквайр».