Щодо розкриття регульованої інформації емітентами цінних паперів

НАБУ отримала відповідь на свій запит до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку щодо розкриття регульованої інформації емітентами цінних паперів.

Деталізуємо:

Тимчасово, на період дії воєнного стану, емітенти цінних паперів звільняються від обов’язку розкривати регульовану інформацію в строки, встановлені відповідно до Закону України «Про ринки капіталу та організовані товарні ринки» та рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку №2826.

Після завершення дії воєнного стану регульована інформація розкривається емітентами цінних паперів у такі строки:

1. річна регулярна інформація за 2021-й звітний рік розкривається протягом 90 днів після завершення дії воєнного стану;
  2. проміжна регулярна інформація за відповідний квартал 2022 року розкривається разом із річною регулярною інформацією за 2021 рік;
  3. особлива інформація про факти, що виникли протягом строку дії воєнного стану, розкривається протягом 30 днів після завершення дії воєнного стану.

Працюємо далі, підтримуємо тісну комунікацію з регуляторами, аби фінсектор України міг функціонувати максимально продуктивно в період війни.

Ми обов’язково переможемо!