Склад комітету

Михайльо Вікторія Вікторівна
Голова Комітету

Займає посаду Голови Правління банку з вересня 2009 р Вікторія Михайльо має 16-ти річний досвід роботи в фінансовому секторі України на керівних посадах в компаніях фінансово-промислового консорціуму «Альфа-Груп». З 2006 р по 2009 р Вікторія Михайльо займала посаду Генерального Директора інвестиційної компанії Альфа-Капітал (Україна). З 2000 по 2006 рр. - Посаду Заступника Голови Правління АТ АЛЬФА-БАНК (Україна).

У 1994 р Вікторія закінчила Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка (КНУ) за фахом «Економіка і управління науковими дослідженнями і проектування», отримала кваліфікацію економіста. У 1997р. - Аспірантуру за спеціальністю «Бухгалтерський облік і аудит» КНУ.
Косточкіна Олена Анатоліївна
Координатор Комітету

Олена має 13-річний досвід роботи в банківській сфері і 8-річний досвід роботи у зовнішньому аудиті. З 2004 по 2012 рік працювала в аудиторській фірмі «РСМ АПіК» провідним бухгалтером-експертом в області національного та міжнародного аудиту, виконуючи аудиторські перевірки за всіма найважливішими циклами банківської діяльності. З 1996 по 2004 рік займала посаду бухгалтера фінансового департаменту банку «Креді Ліоне Україна». З 1994 по 1996 рік працювала бухгалтером банку «Оболонь». До 1994 року займалася науковою діяльністю в установі, підпорядкованій Інституту кібернетики ім. Глушкова.

Олена закінчила Львівський торгово-економічний інститут за спеціальністю «Організація механізованої обробки економічної інформації», Комерційний Університет Менеджменту за спеціальністю «Банківська справа» та Міжнародний Інститут Менеджменту, має сертифікат міні-MBA «Програма розвитку управлінського персоналу».
Барабанова Наталія Едуардівна
Начальник Управління податкового обліку АТ «Райффайзен Банк-Аваль»
Біленчук Олена Василівна
Заступник директора Департаменту податкового обліку АТ КБ "ПРИВАТБАНК"