Sky Bank збільшив статутний капітал до 200,1 млн грн

Успішно завершено процес збільшення статутного капіталу Sky Bank на 80 млн грн до рівня 200 100 061 грн реєстрацією в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об'єднань. У свою чергу, Національний банк України зареєстрував нову редакцію статуту Sky Bank 13 липня 2017 року.

Нагадаємо, 24 березня 2017 року з метою виконання вимог Національного банку України за розміром мінімального статутного капіталу на загальних зборах акціонерів Sky Bank прийнято рішення про приватне розміщення акцій за рахунок додаткових внесків на загальну суму 80 млн грн. Після чого сума докапіталізації в повному обсязі (80 млн грн) була внесена на рахунки банку.

Фінансову стійкість Sky Bank також підтверджує показник нормативу адекватності регулятивного капіталу (Н2), який за станом на початок липня 2017 року становить 63,19%, що в п'ять разів перевищує середній показник на банківському ринку і в шість разів перевищує вимоги НБУ. Активи банку більше його зобов'язань на 242,3 млн грн (балансовий капітал). Sky Bank в повній мірі виконує всі економічні нормативи Національного банку України.

Для довідки
Sky Bank - український банк з міжнародним капіталом, правонаступник Регіон-Банку - універсального банку, заснованого в 1991 році. Банк орієнтований на обслуговування як фізичних, так і юридичних осіб всіх форм власності. Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, член Незалежної Асоціації Банків України, міжнародної організації з інновацій у фінансовому секторі Holland FinTech, ПАРД, міжнародної асоціації S.W.I.F.T. і ін. організацій.