Сьогодні в Незалежній асоціації банків України відбулися Загальні збори членів

На заході переобрали Раду НАБУ.

Ми завжди суворо дотримуємося наших правил і працюємо прозоро. Скориставшись періодом послаблення карантинних обмежень, ми зібрали всіх членів, аби, відповідно до затвердженої процедури, здійснити переобрання керівного органу.

Нагадаємо, що попередній склад Ради було обрано у 2017 році. Зазначимо, що, згідно з установчими документами Асоціації, Раду переобирають кожні чотири роки.

Отже, рішенням загальних зборів було ухвалено, що до нового складу Ради увійдуть:

1. Бьош Герхард;
  2. Дубєй Володимир Володимирович;
  3. Коробкова Олена Анатоліївна;
  4. Кравець Андрій Миколайович;
  5. Мецгер Євген Володимирович;
  6. Мороховський Вадим Вікторович;
  7. Мудрий Володимир Стефанович;
  8. Наумов Сергій Володимирович;
  9. Панов Сергій Миколайович;
  10. Полянчук Олена Василівна;
  11. Сосєдка Олена Віліївна;
  12. Черненко Сергій Павлович.

Ми дякуємо попередньому складу Ради за їхню працю й особливо голові Ради – Шпеку Роману Васильовичу – за його зусилля й віддану роботу на благо розвитку банківської системи України. У період його головування в Раді НАБУ з 2014 року наша організація пройшла серйозний шлях розвитку, зміцніла та досягла неабияких результатів, що вимірюються вирішеними проблемними питаннями банківської спільноти, налагодженням комунікації з органами влади та міжнародними партнерами.

Переходимо до наступного етапу нашого розвитку й докладемо всіх зусиль, аби цей етап був ефективним і результативним.