Спецкурс для адвокатів банківського сектора

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) додатково до листа вих. № 6674-06/03 від 06.03.2020інформує Вас про проведення 28-29 квітня 2020 року в м. Києві Спецкурсу для адвокатів банківського сектора, що організовується освітньою платформою «Legal High School» за інформаційної підтримки НАБУ. Спецкурс акредитовано на 8 та 14 залікових балів підвищення кваліфікації НААУ залежно від адвокатського стажу.

Захід проходитиме у форматі он-лайн та передбачає навчальну програму для адвокатів і юристів банківського сектору. Програму розроблено з урахуванням специфіки галузі та нових положень, прийнятих Верховною Радою України, що наберуть чинності з 28 квітня п.р.

Програма першого дня (28.04, 9:00 - 18:00):

• Корпоративне право
  • Новели фінансового моніторингу
  • Робота з проблемною заборгованістю

LHS Discussion Hub, який пройде у рамках спецкурсу (16:30 - 18:00)

Програма другого дня (29.04, 9:30 – 17:00):

• Legal Risk Management у банках
  • «Банківські» судові спори
  • Кримінальні провадження за участю банків.

Детальний розклад спецкурсу розміщений за посиланням: https://nabu.ua/images/uploaded/sys_media_arc/arc_5ef39b67d5c2b8bf6293d2645a02c320.zip?admin=true.

Для членів НАБУ діють знижки.

Реєстрація учасників за посиланням: https://lhs.net.ua/school/spetskurs-dlia-advokativ-bankivskoho-sektora/ .

Якщо потрібна допомога у реєстрації або виникли інші питання щодо заходу, будь ласка, звертайтесь до організаторів за телефоном: +38 (050) 449-01-09 або надіславши повідомлення на адресу v.kolomiiets@pravo.ua (Вероніка Коломієць).