Стандарт плюс, ПАТ "КРЕДОБАНК"

Банк ПАТ "КРЕДОБАНК"
Назва вкладу Стандарт плюс
Мін. сума 500.00
Макс. сума 1000000.00
Валюта Гривня
Строк з, міс. 6
Строк до, міс. 9
Процентна ставка 12.50
Виплата відсотків В кінці строку
Куди нараховуються відсотки На рахунок або платіжну карту
Можливість поповнення Ні
Можливість часткового зняття Ні
Умови дострокового розірвання Відсотки зберігаються за дотримані терміни знаходження коштів на депозиті (в тому числі при продовженні вкладу на наступний термін). При недотриманні терміну вкладу, відсотки за неповний термін перераховуються за ставкою вкладу на вимогу - 0,01% річних
Можливість пролонгації Так
Умови пролонгації Якщо в день закінчення терміну розміщення коштів Вкладник не виявив бажання щодо отримання коштів, вклад автоматично продовжується на аналогічний строк на наступний термін
Можливість доступу до тіла депозиту через карту Ні
Пакет документів Паспорт, ідентифікаційний код
Примітка У разі продовження вкладу на наступний термін, можна отримувати відсотки після закінчення кожного терміну розміщення коштів. При оформленні платіжної картки до вкладу, отримання коштів у будь-якому банкоматі України - безкоштовно. Розміри процентних ставок вказані до оподаткування. У приміщенні Кредобанку можуть надати доступ до системи дистанційного керування рахунками «КредоДайрект», яка дозволить отримувати повну інформацію і контролювати свій Внесок через мережу Internet або по телефону
Детальніше на сайті банку