Страховка – швидко і просто з інтернет-додатком My Alfa-Bank

Плануючи поїздку за кордон, необхідно подбати про такий важливий «острівець фінансової безпеки», як страховий поліс. Альфа-Банк Україна спільно з СК «Альфа Страхування» пропонує своїм клієнтам найпростіший та найшвидший спосіб його оформлення – через інтернет-додаток My Alfa-Bank, в якому нещодавно явилася така додаткова опція

Завдяки продуманому і вивіреному впровадженню нової опції оформлення страхового полісу в My Alfa-Bank відрізняється швидкістю, простотою та можливістю самостійного обирати лише ті страхові послуги, які клієнт бажає придбати.

При оформленні страховки для виїзду за кордон необхідно зайти в інтернет-банкінг My Alfa-Bank, обрати категорію «Страховки» в розділі «Послуги» і обрати необхідні параметри. Готовий страховий поліс направляється клієнту на електронну пошту.

«Оформлення страхового полісу в My Alfa-Bank доповнює ряд корисних онлайн-сервісів длявиїжджаючих за кордон на відпочинок або по роботі. За 5 хвилин можна оформити довідку простан рахунку українською або англійською мовами, дозволити використання карти для подорожі віншій країні, встановити ліміти на суму та кількість операцій за кордоном, а тепер і оформитистраховку. Оформлення страховки в My Alfa-Bank виконано у вигляді конструктора, тобто має дужегнучкий набір параметрів, що впливають на тип та вартість страховки. Саме клієнт самостійнообирає, що йому необхідно», – коментує Ольга Папанова, директор з розвитку електронного бізнесу Альфа-Банку Україна.

Такий страховий поліс можна використовувати як для отримання візи в посольствах (поліс акредитований у всіх закордонних посольствах в Україні), так і для забезпечення страхового захисту в безвізовій подорожі від витрат на невідкладну медичну допомогу та інших видів допомоги за кордоном.