Світ без кордонів: Банк Кредит Дніпро запрошує клієнтів узяти участь у акції від Visa і виграти подорож своєї мрії

Банк Кредит Дніпро пропонує держателям преміальних карток Visa взяти участь у акції й отримати можливість виграти незабутню подорож у будь-яку країну на вибір, а також консоль Sony PlayStation для всієї родини. Головна умова – традиційна – необхідно якомога частіше розраховуватися своєю карткою в торговельній мережі або Інтернеті

Щоб стати учасником розіграшів від міжнародної платіжної системи, необхідно зареєструватися на сайті www.visa.com.ua. Упродовж усього терміну дії акції – до 15 квітня 2017 року – учасники, здійснюючи розрахунки своїми преміальними картками (Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite), повинні зберігати POS-термінальний чек операції або виписку з карткового рахунку, що підтверджує виконання транзакції.

«Наші партнери – платіжна система Visa – проводять чергову чудову акцію, де переможці визначать для себе головний приз самостійно. Тур замками Європи або райські острови, загадковий Схід чи ультрасучасна Америка – кожен переможець зможе самостійно спланувати подорож своєї мрії, – каже Тетяна Надточій, начальник управління розробки і впровадження продуктів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Але крім цього, наші клієнти отримують також і низку інших переваг. У рамках нашої програми лояльності «Політаємо зі смаком» клієнти-мандрівники нашого банку зможуть скористатися своїми бонусними балами, нарахованими за безготівкові розрахунки, й обміняти їх, наприклад, на оренду авто в будь-якій країні світу або ж авіапереліт».

Зазначимо, всього серед учасників буде розіграно 13 туристичних сертифікатів на 100 тис. грн і 126 ігрових консолей Sony PlayStation 4 1 TB.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи I згідно класифікації НБУ (банки, частка активів яких більше 0,5% активів банківської системи).

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2016 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінації "Опора МСБ" фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес".