Телевізор у подарунок до кредиту – це просто! Банк Кредит Дніпро продовжив термін дії акції «Телевізор за кредит»

Банк Кредит Дніпро з метою популяризації роздрібних кредитних програм продовжив до 30 квітня 2019 року термін дії акції «Телевізор за кредит», за умовами якої клієнти, які оформили кредити готівкою на суму від 50 до 75 тис. грн, гарантовано отримають сертифікат, який зможуть обміняти на сучасний телевізор у торговельній мережі найбільшого національного ритейлера побутової техніки та електроніки «Ельдорадо».

Для оформлення кредиту діючі та нові клієнти з усіх регіонів країни можуть звернутися в будь-яке відділення банку або зробити заявку через Інтернет чи контакт-центр. Щоб отримати позику, потрібен мінімальний набір документів: паспорт та ІПН, довідка про доходи при оформленні кредитів до 75 тисяч гривень не потрібна. Попереднє рішення клієнт може оперативно отримати по телефону, а самі кредитні кошти – у найближчому відділенні або інформаційно-консультаційному центрі, розташованих у всіх ключових регіонах України. Процентна ставка – одна з найкращих на ринку і залежить від суми та строку кредиту.

Клієнтам запропоновано зручну лінійку термінів кредитування – 12, 24, 36, 48 або 60 місяців, широкий вибір каналів погашення і можливість дострокової оплати кредитної заборгованості без штрафних санкцій. Усі параметри кредиту прописано в паспорті продукту, з яким можна ознайомитися до підписання кредитного договору.

«Весна – традиційна пора для нових масштабних фінансових планів, – говорить Олег Пахомов, заступник голови Правління – директор із роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Наш кредит готівкою стане прекрасною підмогою для реалізації найрізноманітніших задумів, чи то початок будівельних або ремонтних робіт, чи планування відпусток або сімейних торжеств, оновлення автопарку або інтер’єру. А сучасний телевізор як приємний бонус – це заохочення наших клієнтів за їхню далекоглядність, ефективне фінансове планування, прагнення реалізовувати мрії тут і зараз».

Детальніше з інформацією про роздрібні кредитні пропозиції Банку Кредит Дніпро можна ознайомитися за посиланням.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, на сьогодні входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «у розвитку» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

Банк Кредит Дніпро увійшов у топ-3 в номінаціях «Корпоративний партнер», «Агробанк», «Кращий сервіс для клієнтів МСБ» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес» у 2018 році, став володарем першої премії Prostobank Awards-2018 у номінації найкращих роздрібних кредитів готівкою і переможцем у номінації «Ощадний банк для бізнесу» рейтингу «Банки 2019 року».