Тендерні гарантії для бізнесу – це просто! Банк Кредит Дніпро пропонує зручний інструмент для учасників ринку закупівель

Банк Кредит Дніпро презентував власний продукт «Тендерні гарантії» – зручний інструмент фінансового супроводу закупівель – під час навчального семінару «SMART-регіони: лайфхаки у ProZorro», який відбувся 23-25 травня на Львівщині. Мета заходу – комплексне консультування учасників ринку державних та комерційних закупівель щодо правових, економічних, технічних засад та інструментарію фінансового забезпечення процесу.

«Ми надаємо цільові продуктові рішення клієнтам різних бізнес-сегментів для вирішення їхніх нагальних фінансових завдань, – зазначив Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Зокрема, клієнтам, які працюють на ринку державних і приватних закупівель, пропонуємо скористатися беззаставною тендерною гарантією. Це досить зручний інструмент, який дозволяє брати участь у тендерах і виконувати зобов’язання після перемоги, не виводячи власні кошти з обігу. Послугу наразі пропонує дуже обмежене коло банків, проте попит на неї дедалі більше зростає, зокрема й завдяки таким просвітницьким заходам, які підвищують фінансову обізнаність наших клієнтів та допомагають вести бізнес більш ефективно та рентабельно».

Експерт розповів, що отримати тендерну гарантію лімітом до 1 млн грн у фінустанові може юридична особа або фізична особа-підприємець. Гарантії надаються як в електронному вигляді, так і на папері. Процедура оформлення гарантії для нового клієнта займає не більше однієї доби. Для спрощення оформлення другої та наступних гарантій Банк Кредит Дніпро встановлює клієнту фінансовий ліміт, що дає можливість клієнтам, які звертаються до банку по гарантію повторно, оформити її за 1-2 години. Переваги оформлення продукту такі: не потрібно відкривати поточний рахунок, необхідно лише мінімальний пакет документів, функціонує єдина тарифна сітка, відсутні будь-які приховані комісії.

Організатором навчального семінару виступив торговельний майданчик SmartTender.biz.

«Під час інформаційно-навчальних заходів у Львові, Золочеві, Яворові досвідчені експерти-практики в галузі державних і комерційних закупівель пройшли разом зі слухачами повний цикл процесу закупівлі, – повідомив Андрій Припіченко, керівник електронного торговельного майданчика SmartTender.biz. – Доповідачі розповіли про основні законодавчі норми, можливості тендерних майданчиків, шляхи контролю, запобігання порушенням при проведенні процедур, перспективи подальшого розвитку ринку. В результаті учасники отримали нові корисні знання і практичні навички моніторингу ринку, самостійного аналізу чинного законодавства та економічної ефективності закупівельної діяльності».

У якості експертів на семінар було запрошено представників системи електронних публічних закупівель ProZorro, громадського контролю держзакупівель DoZorro, Антимонопольного комітету України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, журналу «Радник в сфері державних закупівель», громадської організації «Еволюція суспільства» та ін.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

За результатами 2017 року Банк Кредит Дніпро увійшов у топ-3 в номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».