Триває Конкурс дитячого малюнка «Жінка майбутнього»

На заклик Незалежної асоціації банків України та Благодійної організації «Ліга банків України», які на честь Міжнародного жіночого дня організували конкурс дитячого малюнка «Жінка майбутнього», уже відгукнулося чимало юних українців. Роботи маленьких митців, котрі запропонували оригінальні образи та несподівані бачення, водночас і здивували, і вразили представників банківської спільноти.

Підтримати конкурсантів можна на офіційному сайті Ліги банків України за посиланням: http://lbu.org.ua/ua/konkurs-2018.  Голосування за одну конкурсну роботу можливе лише один раз з однієї унікальної IP-адреси і триватиме з 19.03.2018 по 23.03.2018 включно.

Три роботи, які у визначені для голосування строки наберуть найбільшу кількість вподобань, стануть переможцями Конкурсу та отримають диплом і цінний подарунок.

Оголошення результатів відбору і нагородження переможців Конкурсу відбудеться з 26.03.2018 по 30.03.2018 у приміщенні БО «ЛБУ».