У I кварталі 2017 року клієнти Банку Кредит Дніпро оформили 1,2 тис. кредитів готівкою і відкрили 4,4 тис. кредитних карт

За перші три місяці цього року українці оформили у банку 1,2 тис. кредитів готівкою і відкрили 4,4 тис. кредитних карт із лімітом понад 450 млн грн. Усього за підсумками I кварталу 2017 року величина роздрібного кредитного портфеля склала 110 млн грн

«За зростанням роздрібного кредитного портфеля нинішнього року ми зараз рухаємося з перевиконанням плану і вважаємо, що надалі кредитний ринок розвиватиметься все активніше. Цьому сприяє, з одного боку, стабілізація ситуації у банківському секторі й зростання рівня ліквідності, а з другого – загальноекономічна ситуація в країні та рівень платоспроможності населення, – говорить Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Ми також постійно працюємо над удосконаленням лінійки кредитних продуктів банку, створюючи клієнтам не просто вигідні, але і максимально комфортні механізми отримання додаткового фінансування на будь-які потреби – позаплановий ремонт, плату за навчання чи велику покупку. З огляду на, що повноцінне кредитування населення ми почали недавно, динаміка портфеля вже зараз демонструє, що ми рухаємося у правильному напрямку».

Сьогодні у Банку Кредит Дніпро діє кілька кредитних пропозицій для приватних клієнтів. Так, кредит готівкою до 200 тис. грн на будь-які цілі передбачає гнучкі ставки за позиками, які залежать від терміну – 12, 24 або 36 місяців. Що довший термін, то меншим буде щомісячний платіж. Крім того, банк гарантує клієнтам відсутність будь-яких прихованих комісій та штрафних санкцій за дострокове погашення позики. Фінустанова також надає зручні умови погашення позики. У клієнта немає необхідності щомісяця відвідувати касу відділення, адже, крім іншого, внести платіж можна через власну систему інтернет-банкінгу FreeBank, використовуючи термінали банку, а також кіоски самообслуговування EasyPay, TYME, IBox, або ж перерахувати кошти з картки будь-якого банку України (p2p-платежі).

Також у клієнтів є можливість відкривати у банку кредитні карти. Наприклад, Freecard із кредитним лімітом до 200 тис. грн дозволяє безкоштовно користуватися додатковими засобами упродовж 55 днів, здійснювати безготівкові платежі без комісії, а також дозволяє повертати 1% від суми покупки на оплату рахунків у ресторанах, купівлю авіаквитків, оплату номерів у готелях і оренду авто. Карта також передбачає набір зручних безкоштовних сервісів: консьєрж-сервіс – особистий небанківський помічник; інтернет- і GSM-банкінг; можливість відкривати додаткові картки для членів сім'ї і багато іншого.

Для клієнтів, які отримують зарплату в Банку Кредит Дніпро, фінустанова пропонує карту «Вільна готівка», що дозволяє знімати готівку в будь-якому банкоматі України, а також здійснювати безготівкові грошові операції без комісії. Для того щоб погасити кредит, у клієнта немає необхідності відвідувати відділення банку – мінімальний платіж (70 грн за кожну витрачену 1 тис. грн) автоматично списуватиметься під час нарахування заробітної плати.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи банків з приватним капіталом згідно класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях "Корпоративний партнер" та «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес".