У листопаді депозитний портфель фізичних осіб Банку Кредит Дніпро збільшився на 25 млн грн

У листопаді українці з урахуванням переоформлень розмістили в Банку Кредит Дніпро понад 3,3 тис. депозитів на суму 413 млн грн. Приріст депозитного портфеля за місяць склав 25 млн грн. Загальний роздрібний депозитний портфель банку з урахуванням поточних і карткових рахунків станом на 1.12.2017 р. склав 3,2 млрд грн. Стабільно зростає середній термін розміщення коштів: сьогодні портфель фінустанови на 88% складається з вкладів терміном від півроку і більше. Ринковий тренд поступального зниження депозитних ставок мотивує клієнтів розміщувати свої кошти на довші терміни, щоб зафіксувати максимальну прибутковість.

«Приріст роздрібного депозитного портфеля – переконливе свідчення затребуваності депозитних програм нашого банку, а високий відсоток переоформлення вкладів – понад 80% – говорить про гідну оцінку стандартів обслуговування і високий рівень довіри з боку клієнтів, – розповідає Олександр Стецко, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Банківські депозити, як і раніше, лишаються для громадян найбільш простим, зручним і ефективним інструментом збереження і примноження коштів, їх захисту від інфляції. Для банків же це необхідний ресурс для кредитування бізнесу і населення, без активізації якого неможливе стабільне економічне зростання».

Детальніше ознайомитися з депозитними роздрібними пропозиціями Банку Кредит Дніпро можна за посиланням.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «у розвитку» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бизнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».