У жовтні українці довірили Банку Кредит Дніпро понад 3,6 тис. депозитів

У жовтні українці з урахуванням переоформлень розмістили в Банку Кредит Дніпро понад 3,6 тис. депозитів на суму 452 млн грн. Загальний портфель коштів фізосіб, включно з залишками на рахунках і картах, перевищив 4 млрд грн.

Ринкова тенденція зниження депозитних ставок, особливо за короткостроковими вкладами, мотивує клієнтів розміщувати свої кошти на довші терміни, щоб отримати максимальну прибутковість. Так, сьогодні портфель фінустанови на 87% складається з вкладів терміном від півроку і більше.

«Зниження депозитних ставок і подовження термінів розміщення вкладів – позитивна тенденція як для банківської системи, так і в цілому для економіки, – говорить Олександр Стецько, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Банки можуть ефективно розміщувати більш дешеві й довгі ресурси в активні операції, кредитуючи бізнес і населення, нарощуючи внутрішні інвестиції, оживляючи виробництво і внутрішній попит – основні драйвери економічного зростання. Клієнти, як і банки, винесли свої уроки з банківської кризи, обпікшись на супервисоких ставках. Тепер надійність і репутація вийшли на перший план при виборі фінустанови для розміщення коштів. Наш банк, пропонуючи одну з найкращих на ринку депозитних програм, гарантує високу надійність збереження коштів і сервіс найвищої якості для кожного клієнта».

У банку зазначають: у нинішніх українських реаліях банківські депозити лишаються найбільш простим, зручним і ефективним інструментом захисту коштів населення від інфляції, їх надійного збереження та примноження.

Детальніше ознайомитися з депозитними роздрібними пропозиціями Банку Кредит Дніпро можна за посиланням.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «у розвитку» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бизнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».