Український банк реконструкції та розвитку виставили на продаж

Фонд державного майна оголосив аукціон на продаж пакету акцій державного ПАТ «Український банк реконструкції та розвитку», а саме 99,9945% статутного капіталу

Аукціон з продажу державного банку відбудеться в останній день осені - 30 листопада 2016 року. Стартова ціна становить 82,827 млн. грн, а гарантований внесок – 8,282 млн. грн. Подати заявку на участь в аукціоні можна до 24 листопада включно.

Загальні активи ПАТ "Український банк реконструкції та розвитку" станом на 1 липня 2016 року становили 120,68 млн. грн.

Довідка:
«Український банк реконструкції та розвитку» створений згідно Постанови Кабінету Міністрів № 655 від 05.05.2003 року «Деякі питання розвитку інноваційної інфраструктури в Україні та напрями діяльності Української державної інноваційної компанії у 2003 році» та зареєстрований Національним банком України 19 березня 2004 року.

Банк здійснює свою діяльність в рамках банківської ліцензії, згідно з якою має право здійснювати банківські операції, визначені частиною першою та пунктами 5-11 частини другої статті 47 Закону України "Про банки та банківську діяльність".

Окрім Ліцензії Банк має письмовий дозвіл Національного банку України на право здійснення окремих операцій з іноземною валютою та цінними паперами.

Банк має три Ліцензії Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з торгівлі цінними паперами: брокерської діяльності, андеррайтингу та дилерської діяльності.