Улюблені традиції: Банк Кредит Дніпро і Українська біржа благодійності продовжують допомагати одній із головних дитячих лікарень України

Банк Кредит Дніпро продовжує реалізацію благодійних проектів спільно з Українською біржею благодійності. Уже за існуючою доброю традицією серед співробітників фінустанови було проведено благодійний аукціон, в результаті якого зібрано гроші на медобладнання для Інституту педіатрії, акушерства і гінекології (ІПАГ). Одна з провідних українських дитячих клінік отримала нові шприцеві насоси – прилади, які допомагають виходжувати новонароджених

Шприцеві насоси призначені для тривалого, дозованого, контрольованого введення ліків, поживних речовин та ін. Устаткування було передано у відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей ІПАГ.

«Звичайно, для нас будь-яка підтримка безцінна. Навіть невеликий внесок може врятувати дитяче життя. На сьогодні у відділення все ще існує багато потреб, але дуже важливо, що є люди, які небайдуже та зі співучастю ставляться до цього, і навіть цілі організації, – каже Тетяна Знаменська, заступник директора ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології» НАМН України за напрямом «Перинатологія», президент Асоціації неонатологів України. – Ми намагаємося розвивати відділення відповідно до світових тенденцій у медицині й, звичайно, постійно потребуємо оновлення і розширення технологічної бази. Наприклад, щоб виходити одну недоношену дитину, необхідний один шприцевий насос. А таких малюків у відділенні постійно понад 15».

Представники УББ зазначають, що планують продовжувати реалізацію благодійного проекту з Банком Кредит Дніпро й надалі.

«У відділенні реанімації та інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей ГУ ІПАГ НАМН України виходжують найменших і беззахисних діток. Життя цих малюків безпосередньо залежить від професіоналізму лікарів і наявності сучасного обладнання. Тому спільно з Банком Кредит Дніпро ми ініціювали проект із закупівлі медобладнання, засоби на яке були зібрані на благодійному аукціоні. Наш внесок допоможе передчасно народженим дітям швидше зміцніти, – розповідає Ірина Гуцал, директор УББ. – Ми вдячні партнерам, які надали лоти до аукціону в банку, і співробітникам, які купували лоти або ж просто перераховували гроші заради спільної мети – порятунку дитячих життів. Сподіваємося, що ця ініціатива буде реалізована і в майбутньому».

Усього на торги було виставлено понад 80 лотів від співробітників і партнерів банку – телеканалів СТБ, ICTV, «Новий канал», фонду «АНТИСНІД», Благодійного фонду Дениса Силантьєва та багатьох інших.

«Минулого року аукціон знайшов відгук у десятків наших співробітників, і ми змогли надати невелику допомогу одній із провідних дитячих лікарень України. Другий такий самий проект напередодні новорічних свят ми зробили ще різноманітнішим, підготувавши більше цікавих лотів, залучаючи більше учасників. Важливо зазначити, що ті колеги, які з тих чи інших причин програли в торгах і не змогли викупити лот, все одно робили свої благодійні внески, – розповідає Віталій Палюра, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Наша команда завжди дуже відповідально підходить до цих проектів не тільки тому, що підтримка щасливого і здорового дитинства у підростаючого покоління українців – основний напрямок соціальної стратегії банку, а й тому, що ми розуміємо, що це наша особиста відповідальність, внесок кожного у створення спільного майбутнього. І насправді, дуже приємно брати в цьому участь. Також вважаю, що нам дуже пощастило, оскільки ми постійно зустрічаємо однодумців, які допомагають у реалізації таких важливих і чудових ініціатив. Упевнений, наступний подібний проект приверне ще більше небайдужих людей».

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи I згідно класифікації НБУ (банки, частка активів яких більше 0,5% активів банківської системи).

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2016 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінації "Опора МСБ" фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес".