В НАБУ створюється постійно діючий майданчик для керівників невеликих банків

Враховуючи ініціативу керівників невеликих банків, на засіданні Ради Асоціації було прийнято рішення про створення постійно діючого органу при НАБУ під робочою назвою «Клуб малих банків» (далі – Клуб), який надасть можливість керівникам невеликих банків зустрічатися на постійній основі для обміну досвідом та генерування нових ідей і пропозицій, розглядати найбільш стратегічні питання для невеликих банків, які потребують першочергового розгляду та вирішення.

«Питання щодо створення такого Клубу, назрівало давно. НАБУ активно відстоює інтереси всіх своїх членів, а захист прав малих банків є одним із пріоритетних напрямків діяльності. Тож, ми дуже раді, що маємо можливість зосередити всіх профільних фахівців невеликих банків навколо даної площадки, тим паче, вони неодноразово на цьому наголошували. Переконаний, що створений Клуб допоможе зробити ще один крок для консолідації банківського сектору. Тож ласкаво прошу керівників невеликих банків до участі у Клубі, адже тільки разом ми зможемо зробити банківську систему  кращою» – зазначив Голова Ради НАБУ Роман Шпек.

Нагадаємо: наразі до складу НАБУ входять 18 невеликих банків - це складає  40 % від усієї кількості членів. Всі 18 банків активно беруть участь у обговоренні проблемних питань, що стосуються малих банків.