VІ Щорічний форум юрисконсультів

Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у Щорічному форумі юрисконсультів, який проводиться видавництвом «Юридична практика» за інформаційної підтримки НАБУ.

Під час заходу будуть обговорені наступні питання:

• Юридична підтримка бізнесу;
  • Корпоративні новації;
  • Судове представництво;
  • Структурування бізнесу;
  • Кримінально-правовий захист бізнесу;
  • Договірні правовідносини;
  • Нові юридичні професії або in-house майбутнього.

Форум  відбудеться 24 жовтня 2018 року о 9-00 (початок реєстрації о 8-30) в приміщенні готелю «Прем'єр Палац» за адресою: м. Київ, бульв. Т.Шевченка / вул. Пушкінська, 5-7 / 29.

Для представників банків-членів НАБУ діє знижка – 50 %.

Програма та реєстрація доступні за посиланням: http://pravo.ua/events.php?id=89

Звертаємо увагу, що видавництво «Юридична практика» проводить опитування в рамках незалежного дослідження «50 провідних юридичних департаментів України», до участі в якому Ваш банк може долучитися, заповнивши відповідну анкету за посиланням: https://nabu.ua/images/uploaded/sys_media_doc/doc_0c3d576640245867e8919c70a102e12b.doc.

Результати незалежного дослідження будуть оголошені по закінченню Форуму, на церемонії нагородження провідних юридичних департаментів України (18:30-21:00).

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтеся за телефонами: (067) 238-83-08 – Анастасія Булко (оплата участі, e-mail: n.bulko@pravo.ua): (096) 372-49-69 – Анатолій Гвоздецький (координатор форуму, e-mail: a.gvozdetsky@pravo.ua).