Відбулася презентація маркетплейсу фінансових послуг на Дія.Бізнес, організована НАБУ спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту

Зазначимо, що Офіс працює над створенням маркетплейсу фінансових інструментів для малих і середніх підприємств (МСП), що надаватиме в зручному та простому форматі можливість МСП вибрати для себе найцікавішу пропозицію на ринку фінансових послуг. Маркетплейс слугуватиме ланкою, що зв’язує МСП із постачальниками фінансових послуг – банками – шляхом можливості звернення до банку безпосередньо через лінк у маркетплейсі на Дія.Бізнес.

Під час заходу представили концепції та функціонал маркетплейсу, а також висвітлили підходи в наданні інформації щодо фінансових продуктів для розміщення на ньому.

Що це дасть?

Маркетплейс має стати ефективним інструментом доступу до фінансування для МСП і джерелом залучення клієнтів для банків.

А НАБУ, у свою чергу, забезпечить встановлення взаємодії між банківським сектором і новим маркетплейсом фінансових послуг задля максимально плідної співпраці.