Правила бухгалтерського обліку доходів та витрат
Правила, що визначають методологічні засади відображення в бухгалтерському обліку інформації про доходи і витрати та порядок застосування банками основних принципів бухгалтерського обліку під час визнання та обліку доходів і витрат

Забезпечення збалансованості бюджету
Метою доопрацьованого законопроекту є забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році, в тому числі законопроектом в другому читанні пропонується врегулювати проблемні податкові питання, що виникають у банків при роботі з NPL на законодавчому рівні та створення сприятливого податкового режиму та вирішення питань оподаткування, пов'язаних із запровадженням банками з 2018 року Міжнародного стандарту фінансової звітності  9 "Фінансові інструменти".
Проект Інструкції з бухгалтерського обліку операцій з фінансовими інструментами в банках України
Ця інструкція визначає порядок відображення в бух. обліку типових операцій з фін. інструментами (кредитними та вкладними (депозитними) операціями, гарантіями, авалями, операціями з цінними паперами та іншими фінансовими інвестиціями, що не оформлені з цінними паперами) та формування і використання резервів під кредитні ризики в банках України
Оподаткування операцій з постачання та продажу заставного майна, набутого у власність внаслідок звернення стягнення
Оподаткування ПДВ операцій постачання майна, набутого у власність внаслідок звернення стягнення на таке майно та продажу майна, набутого у власність внаслідок звернення стягнення на таке майно