VII Конференція «Управління операційними ризиками Op | Risk | 2019» -19/03/19

Запрошуємо Вас і Ваших колег взяти участь у роботі VII Щорічної Конференції «Управління операційними ризиками Op | Risk | 2019», яка відбудеться 19 березня 2019 року в Києві, Україна.

Конференція має на меті обмін досвідом з управління операційними ризиками згідно кращої світової практики та вимог Постанови НБУ N64, а також у протидії кібер загроз і шахрайства в епоху Діджитал і використанню сучасних інформаційних технологій в цих областях.

Вона буде корисна як членам Наглядових Рад і Правлінь банків, так і ризик менеджерам, менеджерам з інформаційної безпеки і внутрішнім аудиторам банків, адже в цьому році в роботі Конференції візьмуть участь:

• Ігор Францкевич, Голова Керуючого Комітету, GARP Ukraine
  • Steven Seelig, Незалежний член Наглядової Ради, голова Комітету з питань ризиків, член Комітету з аудиту, ПриватБанк
  • Юрій Блащук, Незалежний член Наглядової Ради, Укргазбанк
  • Ігор Будник, Директор Департаменту управління ризиками, НБУ, Член Керуючої Комітету, GARP Ukraine
  • Тарас Проць, Член Правління, Головний ризик менеджер, ОТП Банк
  • Юлія Савуляк, Директор Департаменту інтегрованого ризик-менеджменту, Райффайзен Банк Аваль
  • Олександр Соколовський, Керівник департаменту Fraud Management, ПриватБанк
  • Андрій Глевацкій, Директор Департаменту роздрібних ризиків та департаменту проблемної заборгованості роздрібних клієнтів, Райффайзен Банк Аваль
  • Олександр Горинов, Директор Департаменту банківської безпеки, Кредобанк
  • Ростислав Кірьяненко, Керівник управління операційними ризиками, Альфа-Банк
  • Сергій Мікулов, CFE, CIA, Менеджер з протидії шахрайству, АХА Страхування
  • Євген Плотиця, екс-Головний Операційний директор, FE Credit (В'єтнам)
  • Роман Шевців, Співзасновник і директор, Фінансова компанія Кредітон
  • В'ячеслав Нехороших, CISM, Керівник Напрями інформаційної безпеки, ПриватБанк
  • Ярослав Невмержицький, FRM, ERP, CFA, Заступник Головного Ризик менеджера, Нафтогаз України
  • Денис Осипенко, PhD, Центр дослідження кредиту при Бізнес школі Единбурзького Університету (Великобританія), Головний Ризик Менеджер, Фінансова компанія Tamga Finance

Увага! Для членів НАБУ до 1.03 діє Акція 1 + 1 - другий учасник безкоштовно для фінансових організацій і зі знижкою 50% для решти.

Конференція проходить за участю Правекс Банку, Піреус банку і Українсько-Британської Професійної Асоціації (UUPN). Бізнес Партнер Конференції - компанія CS. Інформаційні партнери – Незалежна Асоціація банків України - НАБУ, інформаційні портали Prostobankir і Prostobiz, Видавничий Дім «Україна Бізнес»

На сайті www.extra-consulting.net опублікована Програма Конференції та реєстраційна форма.

З питань участі, будь ласка, звертайтеся до нас за тел (044) 227 81 73 або e-mail: office@extra-consulting.net