VII міжнародний податковий форум

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), в якості інформаційного партнера, спільно з видавництвом «Юридична практика» запрошує Вас взяти участь у VII міжнародному податковому форумі. Під час форуму провідні експерти розкажуть про останні новели в оподаткуванні – 2020р. Для учасників — це можливість віднайти кваліфіковані відповіді на будь-які питання щодо новацій оподаткування, звітності, трансфертного ціноутворення, а також дізнатися про останні тенденції у податкових спорах.

Під час заходу будуть обговорюватися наступні питання:

• Імплементація плану BEPS в Україні
  • Обговорення Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві»;
  • Ключові зміни в оподаткуванні для міжнародного бізнесу (КІК, бенефіціари, умовні дивіденди, ТЦУ etc);
  • Нові норми щодо податкових перевірок та застосування санкцій;
  • «Ділова мета» та інші нові обставини: які докази прийнятні;
  • Практика оскарження перевірок та їх результатів;
  • Оподаткування цифрових (електронних) послуг: світ і Україна;
  • Контроль за сплатою «цифрових» податків і можливості застосування санкцій;
  • Реалії та перспективи оподаткування крипто активів.

Форум відбудеться 09 квітня 2020 року в м.Київ, вул. Пушкінська, 29, Готель «Премєр Палац» початок реєстрації о 09-00.

Для представників банків-членів НАБУ діє знижка 50%.

Програма та реєстрація доступні за посиланням: https://pravo.ua/event/tax2020/?preview=true

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтеся за телефонами: (044) 495-2727, (067) 292-3872- Мар’яна Скорук, e-mail: m.skoruk@pravo.ua.