Високий агросезон у Банку Кредит Дніпро: продуктові новинки для сільгоспвиробників

Початок липня – традиційно гаряча пора для аграріїв: збір першого врожаю, планування модернізації та закупівель відсутньої збиральної й ґрунтообробної техніки.

Найчастіше ціни на сільськогосподарську продукцію у розпал збирання врожаю далеко не пікові, а сучасний агрегат потрібен тут і зараз. Банк Кредит Дніпро саме для таких випадків пропонує кредит «Агротехніка Експрес» – новинку на ринку, просте і своєчасне рішення, прекрасну альтернативу розстрочкам від продавців техніки. Надавши своєму персональному банківському агроменеджеру мінімальний пакет документів, клієнт уже через два дні отримає рішення, що дозволяє йому негайно, без витрат на нотаріуса і різних зволікань придбати таке необхідне обладнання. Повне чи часткове фінансування придбання техніки обсягом до 2 млн грн видається на термін до трьох років під 24% річних у гривні.

«Наша нова пропозиція цікава дрібному сільгоспвиробнику, відкриваючи йому можливість швидко і просто, з мінімальним річним навантаженням на бізнес прокредитуватися на термін до трьох років та придбати таку необхідну техніку, – зазначає Олексій Цимбалюк, начальник управління продажів у агробізнесі Банку Кредит Дніпро. – Для більших виробників це вдала альтернатива тоді, коли терміново необхідний недорогий агрегат, а для фінансування його купівлі банк, який обслуговує клієнта, просить стандартний об’ємний пакет документів і приймає рішення 1-2 тижні. Також продукт «Агротехніка Експрес» викликав зацікавлення у понад 30 партнерів банку – провідних дилерів сучасної імпортної та вітчизняної техніки – як інструмент вирішення насущного питання скорочення їхньої дебіторської заборгованості».

Банкір підкреслив, що робота із упровадження продукту супроводжувалася паралельними переговорами з вітчизняними виробниками техніки, адже ціновий сегмент їхньої продукції прекрасно вписується у рамки максимальної суми кредиту 2 млн грн. Як результат – підписано договори про партнерство з ТОВ «Торговий дім ВАТ «Харківський тракторний завод» і ТОВ «Слобожанська промислова компанія», на стадії підписання договір із відомим українським брендом «Лозівські машини».

Довіряючи своїм діючим клієнтам і маючи упевненість у появі нових клієнтів, Банк Кредит Дніпро також збільшив суму беззаставного кредиту «Агрооборотка Експрес» з 1 до 2 млн грн і впровадив фінансовий ліміт – унікальний інструмент, завдяки якому клієнти при звертанні у банк отримують не тільки кредит, який їх цікавить, а й довгострокове рішення на 12 місяців на максимально можливу суму кредитування.

Докладніше ознайомитися з цільовими продуктовими пропозиціями Банку Кредит Дніпро для агробізнесу можна за посиланням.