З Днем банківського працівника!

Шановні колеги, дорогі друзі,

з нагоди професійного свята – Дня банківського працівника – волію висловити найщиріші вітання кожному, хто причетний до творення та розвитку вітчизняної банківської системи, хто докладає зусиль до економічного зростання та фінансової стабільності, хто примножує національні багатства, дбає про славну долю країни та добробут людей.

Ми, банкіри, свідомі своєї високої місії. Ми, члени Незалежної асоціації банків України, робимо важливу справу, ініціюємо, поглиблюємо і втілюємо надзвичайно потрібні нашому державному організму реформи.

Спільними зусиллями ми подолали всі випробування і впевнено дивимось у майбутнє, ми готові ще наполегливіше працювати для зміцнення національної економіки та добробуту кожного українця!

Ми багато здобули, але багато ще й попереду. Злагоджена робота НАБУ з представниками банків та постійна плідна комунікація з органами влади дозволили нам вирішити чимало нагальних питань для банківської системи України. Але ще безліч планів чекають на нашу професійну злагоджену системну роботу.

Натхнення та наснаги Вам, шановні банкіри, щастя і здоров’я! Хай доля дарує Вам нові успіхи, досягнення та талан!

Достатку Вам, успіхів, стабільності , процвітання та результативної праці!

З повагою,

голова Ради НАБУ Роман Шпек