Загальні збори членів НАБУ

У четвер, 23 лютого 2017 року, о 15:00 розпочнуться чергові Загальні збори членів Незалежної асоціації банків України (НАБУ). Реєстрація проходитиме з 13:00 до 14:55. Захід відбуватиметься у приміщенні конференц-залу офісного центру "IQ BUSINESS CENTER" за адресою: м. Київ, вул. Болсуновська, буд. 13-15, поверх 2

До участі у чергових Загальних зборах запрошено керівників банків-членів НАБУ або делегованих ними осіб. Захід проходитиме з 15:00 до 17:00 за попередньою реєстрацією.

На порядку денному чергових Загальних зборів розгляд наступних питань:
  1. Інформація про діяльність Асоціації «НАБУ» за 2016 рік.
  2. Затвердження Звіту та Висновку Ревізійної комісії про діяльність Асоціації «НАБУ» за 2016 рік.
  3. Визначення основних напрямків діяльності Асоціації «НАБУ» на 2017 рік.
  4. Внесення змін до Статуту Асоціації «НАБУ».
  5. Внесення змін до Положення про Раду Асоціації «НАБУ».
  6. Дообрання членів Ради Асоціації «НАБУ».
Зареєстрованим учасникам при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу (паспорт). Представникам членів Асоціації «НАБУ» необхідно мати при собі оригінал довіреності, оформленої відповідно до чинного законодавства або інший документ, що посвідчує повноваження представника та документ, що посвідчує особу (паспорт).

Тим, хто ще не підтвердив свою участь у Загальних зборах членів Асоціації «НАБУ», прохання зробити це листом на електронну адресу: n.svistula@nabu.org.ua