Засідання Комітету з питань оподаткування та обліку

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), запрошує Вас взяти участь в засіданні Комітету з питань оподаткування та обліку, яке відбудеться 09.07.2019 року о 15:00 за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, 3 під’їзд, 3 поверх, офіс 96.

Засідання Комітету буде присвячене, зокрема, стратегічним питанням роботи Комітету у другому півріччі 2019 року.

З метою консолідації існуючих цілей та задач, для обговорення запрошені представники Департаментів стратегії та бухгалтерського обліку Національного банку України. Крім того, на засіданні планується обговорити поточні проблемні питання, що пов’язані з податковим та фінансовим обліками, вимогами  податкових перевірок, які проводяться наразі у банках.

Просимо Вас підтвердити свою участь до 18.00 04.07.2019 року, надіславши контактні дані учасників на адресу Координатора комітету: o.kostochkina@nabu.org.ua

Детальний порядок денний та матеріали до засідання будуть надіслані на Вашу електрону адресу після отримання підтвердження щодо участі у засіданні.