Затишний подарунок до кредиту від Банку Кредит Дніпро

Банк Кредит Дніпро з метою популяризації кредитних програм проводить акцію «Затишний подарунок до кредиту»: перша тисяча клієнтів, які у період проведення акції з 4 грудня 2017 року до 3 січня 2018 року оформлять кредит готівкою у будь-якому відділенні фінустанови, гарантовано отримають брендований плед, що стане у нагоді кожній родині, зігріваючи затишним теплом довгими зимовими вечорами.

Банк пропонує гнучкі та вигідні умови кредитів готівкою: сума кредиту становить від 3 до 200 тис. грн, термін кредитування – 12, 24 або 36 місяців, на вибір клієнта. Вагомою перевагою є швидкість прийняття рішення: лише за 15 хвилин після подання кредитної заявки клієнт за телефоном отримує попереднє, а для кредитів до 20 тис. грн – навіть остаточне рішення. Умови кредитування чесні й прозорі: всі параметри кредиту прописано в паспорті продукту, який клієнт отримує до підписання кредитного договору. Більший термін договору передбачає менший розмір щомісячного платежу. Відсоткова ставка – одна з найкращих на ринку і залежить від суми та терміну кредиту. Клієнтам запропоновано широкий вибір каналів погашення та можливість дострокової оплати кредитної заборгованості без жодних штрафних санкцій.

«Кредити готівкою – зручний та популярний інструмент для клієнтів, на яких очікують заплановані або несподівані великі витрати: ремонт, відпустка, лікування, навчання, сімейне торжество тощо, – говорить Олександр Стецко, начальник управління розробки і впровадження продуктів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Роздрібне споживче кредитування – це пріоритетний напрям бізнес-стратегії нашого банку, адже воно сприяє зростанню купівельної спроможності населення і є драйвером відновлення кредитної активності банків. Завдяки вдалим продуктовим пропозиціям, які поєднують у собі одні з найкращих на ринку умов зі зручністю і легкістю в обслуговуванні, наш банк із початку року збільшив портфель кеш-кредитів у 10 разів».

Детальніше з інформацією про роздрібні кредитні пропозиції Банку Кредит Дніпро можна ознайомитися на сайті в розділі «Кредити приватним особам».

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «у розвитку» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бизнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».