Завершено вже другу процедуру фінансової реструктуризації

У четвер, 6 червня, у зв'язку з отриманням повідомлення про затвердження ПАТ АКБ «Індустріалбанк» плану реструктуризації боржника ТОВ «Бестмент-сервіс», було успішно завершено процедуру фінансової реструктуризації по даній справі. Це стало вже другою процедурою фінансової реструктуризації, яка проведена згідно Закону України «Про фінансову реструктуризацію». На черзі – ще дві

Інформація про завершення другої справи по процедурі фінансової реструктуризації вже опублікована на офіціальному сайті Секретаріату www.fr.org.ua.

Другим клієнтом, який звернувся до Секретаріату за процедурою стало приватне підприємство «Бестмент-сервіс» (м. Київ). Компанія-кредитор - «Індустріалбанк» погодилася на процедуру реструктуризації свого боржника. Початок процедури стартував 6 червня, а вже за місяць вона була завершена до спливу передбаченого законом тримісячного строку.

Перша процедура реструктуризації розпочалася 15 травня 2017 і теж завершена до спливу строку - 27 червня. Про першу процедуру фінансової реструктуризації та її переваги більш детально можна ознайомитися за посиланням.

«Маю надію, що позитивний досвід за закритими справами розвіє сумніви щодо можливості проведення всіх заходів для проведення процедури в обговорені Законом строки. Також я дуже сподіваюсь на суттєве пожвавлення попиту збоку представників бізнесу, з урахуванням позитивного досвіду за існуючими процедурами (кейсами)», - зауважила Юлія Костецька, Голова Секретаріату.

Зацікавленість до процедури фінансової реструктуризації зростає, враховуючи той факт, що в роботі Секретаріату наразі знаходиться ще дві справи. На цей раз клієнтами процедури стала велика українська група з 51 компанії - ТОВ «ВіДі Автосіті Кільцева» та ТОВ «ВіДі Автосіті». У обох випадках – компанією - кредитором виступає «Державний ощадний банк України». Початок процедури – 15 червня, а завершення - через три місяці.